Monday, July 03, 2017

SEQY BEAUTY BB CREAM YANG SUPER DUPA BEST!

3 comments :

Assalamualaikum.

Kita reda jap cerita raya..
Nak share BB cream yg i pakai.
Since kwn2 suka tanya i pakai compact powder or bb cushion ke cemana??
So let's we reveal the secret....aceaceceace..

:: Dah setahun kowt i apply bb cream by Seqy Beauty. Ni geng2 blogger punya product. Koang mesti dah biasa kowt dengar adik beradik sepetnoh? ceeranoh?  viruspadu? Founder Seqy Beauty ni sepet tu la(the youngest).. I mmg follow blog depa adik beradik.Besided i trusted her due to dia, ex pharmaciest...  bb cream ni sesuai kat muka i. tu je main point dia. kalau semahal mana or segempak mana pun product tu, kalau tak friend2 dgn kulit muka kita.. what for ken??? mcm i.. tak boleh nak berbaik dgn SKII.. penah try beli cleanser and clear lotion dia.. haramm nak sesuai. Muka jadi kering! emang dasar kulit muka ongkampong. Mana mau nya dia bersahabat dgn barang2 have2 centu. bagus. jimat duit tuan kau. hahahha. ::

:: saja nak share since baru2 ni baru topup stock. selalu i pakai bb cream ni lepas i wash muka, then tepek toner, then sapu moisturizer..pastu baru apply bb cream. Lpstu i tetap cover nipis dgn compact powder. sbb i mmg xleh kalau muka nmpk oily2 shine2..i rasa mcm original people sgt. sbb hidung kembang kowt. hahha tak kene mengena esah! kemon! hahah. tapi kalau muka org lain yg kilat2... glowing2 i suka je tgk. Muka i je tak sesuai. sbb pouri besar2 duit 50sen pun ye juga! sedih!! :: 

:: promo raya aritu 2 ketul RM100. Normal price RM55-perpcs. Walaupun dia cuma 20ml...TETAPI...i pakai tahan 2-3bulan ye anak2. dahtu nak melepuh2 ke muka kou sapu bbcream byk2..sapu nipis2 rata2 dah cukup! Smooth sangat dia pnya teskstur. and ringan sangat..tak memberat kat muka! Senang nak ratakan, xdek betompok2 ke hape.. Dapat free gift mask(Shiseido) dgn cermin compact tecit ni. i selalu beli from kakjeng(viruspadu.com). sbb biasa sembang2 ngan dia kat fb. Adik badik diorang mmg friendly, soft spoken je semua. dah la cantik2 .... ::

So barang baik kita share..
tu je. tadek niat nak promo for advertise ke apa.
Tolong kawan2 melayu kita meniaga. 
Lagi satu sapa bagi i makan sedap..opkos i akan sayang org tu sampai mati.
Sbb mcmbiasa..i dgn makanan sedap mmg bff till jannah.
ni website adik badik vok d bassss tu :


can get it from them k...


.: NO HATE JUST LOVE 💋 :.



3 comments :

nor ziana said...

nak try jugak la

No-In said...

cah, brani ko rahsiakan kecantikan dr aku! aku nk try la...tp baru je aku beli stok elpie.hukhukhuk.

viruspadu said...

Tq sayang hehehehe