Thursday, July 20, 2017

BELAJAR TERIMA KEKURANGAN SUAMI...

4 comments :

Assalamualaikum.

Hai manjer2 smua muah muah muah.
hahahha tiba2 tingat lagu dato'vida fav si suzie.. hahaha

"Come To Me
Sayang Sayang Sayang
Say With Me
Sayang Sayang Sayang"

hahhaha. tergamak btoi dia nyanyi lagu2 mcmni kan??
Eh lantakkan dia situ...dia gitu2 pun duit dia berkepuk.
Gasakkan ! huhu.

I takde kat office arini.
P taklimat again n again... 
kat MOF Putrajaya ni haa...
Nuthing much to say.... just lite update...
I nak kenang2 kebaikan orang2 yg kita sayang and sayang kita.
Appreciate apa yg ada dari dok fikir benda yg takdak.
So mulakan dgn asben I la..

  

1 thing sisi sweet laki i out of beribu2 sweetness dia  yg lain..ceewah..
is..
setiap kali bangun tidur..lepas mandi...
kan kami mandi bilik air soang atas soang bawah.
Selalu i selesai dulu..sbb dia shave etc..
so nnt masa dia turun dari tangga...
dia senyum2. and wish me "assalamualaikum syg.. lena tidur??"
haa hari2 dia akan wish camtu with never failed!
walau sah2 tiap2 malam i ada je bwh ketiak dia.. aucchh 😛
bak kata dia..mmg tidur sebelah2..tapi mimpi lain2. huhu.
sesekali kalau duk sensoang, bila tingat benda2 manis mcmtu...
timbul rasa  R I N D U.
kadang siap rasa G E R A M nak geget2 gitu.
hahhahaha. eh geli ke jah?? baru lepas shave lettew..hahaha
i kalau rindu dia kat office, kena tahan pendam rasa je..
sbb ko try call...bertuahhhh lah kalau dia jawab!!!
80% waktu kerja dia adalah attend meeting. tak sudah2!
ek eh.. ayahanda marah ayahanda?? hahha
tadi kemain kata suh rindu2, lebing2 each other? 
ni pacittaaaa???


Ok2..
yuk mulakan.
kita appreciate sisi baik, manis, gula2 semua tu.
dari dok makan hati berulam jantung, memendam rasa.
kita terima dia, dengan pakej baik dan buruk yg dia ada.
redha dan sabar lagi manis dari marah dan dendam....
tak gittooo??

lebiu mr asben; abang lebai. hehe


.: NO HATE JUST LOVE 💋 :.



4 comments :

Anis Azalea said...

😷😷😷

Adam said...

Suami pun kena belajar kekurangan isteri.

Zie Azi said...

woiittttt..baru perasan entry ini hahaha..memg paberet sngggttt akak montek fink kita tu, dato' vida in the house sgtttttt..untung2 dpt jd kakak angkat..ongkaya tu..#mataduitan

Nur Aishah said...

anis : dah baik demam ke jah?? speedy recover..
adam : yup 100% agreed. baru rukun rumahtangga kennn...
zie : hahahaha tak igt video abg azam bagi?? kucenngg pun gelupurr larii dgn dia ter-muah2..hahahhaha. tapi dia kaya kan nok? jom tulis surat jadi adik angkat dia nak? buh bedak dalam surat..haahha