Wednesday, January 27, 2016

JOHNNY ROCKETS WITH HUBBY AND AIN J

9 comments :

Hamekow i letak nama u jadi tajuk berita ari ni. Hahaha

Ini K.I.S.A.H S.E.M.A.L.A.M.
 
Semalam kan, suami i ada courtcase(regarding his work).
Dia guna kereta, about 12pm dia call bgtau courtcase postpone.
So dia kena hantar kereta kat I semula la.
Dah alang2 tu jom lah kita mengopi barang secangkir dua. ewahhh.
I ajak Ain J menjadi orang ketiga dlm cerita kami smlm.
Asalnya nak ke KLCC.
Sekali tanje i tu nak joint makan plak.
I ajak2 chicken je,bebetul dia ikut. hahhaa.
giler durhaka pnya binik. dush2.
Nak senang, adil dan saksama...ke Maju Junction arah tujuan hidup kami.
Pekena Johnny Rocketssss.
Nak makan Vill2 food?? dgn Ain J???
Nak kena nganjen ngan dia???
Dia tu kalau makan mknan kg, saka dia lari!
Susah lah dia tanpa saka sado dia tu. :p

:: Bukan senang nak detim time keje. Suami i bz kebana! ::

:: mesti Ain J berbulusss je i pose2 cenggini. Tingat Hafiz lettewww :p ::

:: Susah nak cari org cenggini, fungsi mulut ngan tangan serentak! abis licin pinggan,benti lah dia bercakap. sekejappp je lah bentinyaa. hahhaha ::

:: Our drinks. Org jaga body mcm Ain J, mesti minum juice. The rest tu i n tanje i pnya. I mmg msti order shake dia. sedapp kedaung!! ::

:: anje i pnya. tajuk dia spaghetti bazooka penaka. hahaha. haram nak igt nama dia. Sedap jg not bad! ::

:: Ini buat 2 jelitawan pada hari itu. Kami ambil burger junior sudahh. tauu takkan abis. burger kat sini kan menggajah besauu sekor2::

:: Dah kenyammm ::

:: dah nak balik, baru muncul depa berjoget. kemain mengancam mamat yg senseng sluar baju biru tu menari. Anak murid Mad kasan apo?? To those yg tetau, JR ni akan ada dancing hour, rasanya sejam sekali kot. nanti dari staff biasa,sampai ke cleaner akan berjoget. Kena sporting lah sapa nak keje sini kot kan?? Kalau i, i buka zapin je.. ewaahh ala la dondang,dondang lah syg... yehaa  ::


Settled makan, send husbnd to Masjid Jamek KL(his office).
And masuk opis cembiasa.
TQ pada darling mentayam I..
sbb menjadi penaja utama kami pada kali ini.
Dengan ucapan, bila Seri Pacific?? ehem.


9 comments :

nor ziana said...

nasib baik la byk kamu punya post arini cah...giler boring sampai tertido2

Nur Aishah said...

hahahhahah eh dh mcm kuaci plak blog i ye? tanak borink..
so baca je ke?? tadek blnje2 makan ke apa??
novel pun sebuah kurang2 RM19.90 taww.hahaha
dimsum jom??

Zie Azi said...

hahaha..

No-In said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. ko giler! mak ko ijau lg ijau dr hulk!!!!!

Nur Aishah said...

hahhaha biar lahh ijau tantekkkk...
ijau PAS..takbirr!!
lain lah ko...merah2 jelita piyau2...hahhaha

No-In said...

ostajah JAIS mmg camni..makbul..lain la aku rosib

nor ziana said...

cah,post baru tarak ka???kalau dah post trima kasih sgt

Nur Aishah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Aishah said...

jee bebeh..kak esah bz giler arini nok.
LPO kemahen2 byk dgn cogstr manual.
nak cebuk kencing pun main salittt je ..hahahaha..
idea mmg melimpah ruah tak terkawal dah ni.
dah gigil2 nak menaip..tp apa kan daya..
btw, bila kita nk mengDIMSUM ni?? dah gatal tekak dah ni.
nak garu tak sampai..hhaha