Tuesday, July 25, 2017

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

14 comments :

Assalamualaikum.

Awal bismillah nak say  TQ to  NINI.
For inviting me to joint this giveaways.
Ni giveaway collaboration between nini and CIK NURUL ...
Apa2hal gelak dulu..hahahhaha sbb tak pernah umur ok joint2 giveaways2 ni semer.
kenang nini invite je neh..kita kasi sapot!
I ni mmg terkenal dgn ke-kurangan-an ONG nya.
Lucky draw pun susahh nya nak sangkut weiii.. apa pnya turrrrr daa??
So nini manje mucuk asyem mentayam kakak...
dah alang2 choclate sbgai imbuhan dia, tlg buat2 amek ati akk..cabut nama akk plss.
hahaha igt main tikam2 cabut2 nombor ke esah oi?? hahahha ...
tak kira laaaa pick randomly ke apa..
akk tau by 16th august,choclate sebukuit ada ataih meja siap naa.. ada famm?? hahaha
jgn mainkan pasaan kakak ye..
bab makanan ni dia ada sejenis ikatan ukhuwah fil jannah ok!

KLIK BANNER UNTUK TURUT SERTA!!! 


Ikut hati kakak..malas nak ajak ramai2 joint.
Nanti peluang nak menang tipisss.. hahahha
tapi sbb fikir kali ni mesti menang punye(instinct! kah!!), 
so jom la koang kalau nak terai (ajak2 ayam).hahahha

Syarat dia setended je dgn giveaway2 yg lelain.

1. Follow BLOG SII NURUL  dan DIARY.NIE'S GALLERY
2. Like FB PAGE SII NURUL
3. Buat entry yang bertajuk "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul"
4. Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry post ini
5. Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di bawah

Giveaway ini berlangsung bermula 25 Julai - 15 Ogos 2017. Dan senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2017 (Ahad), Insya'Allah.
3 ORANG PEMENANG AKAN DIPILIH melalui RANDOM.ORG.
Penenang bertuah akan menerima hadiah Coklat Ferrero rocher, Cadbury & Hersheys

So kita tengok sapaa yg kenaaa!!! miahahhaha
.: NO HATE JUST LOVE 💋 :.


14 comments :

Anis Azalea said...

Bukan kau coklat selambak dalam esbok..haha anyway good luck

Nur Aishah said...

anis : hahahhaahha... eh mana ada? mana ada?? *geleng pala laju2*. hahaha. anis, haku slalu mmg jarang ber-good-luck.. kalu kau menang, kau bagi ak hersheys eh? ferrero tu kau amik laaa. ok? hahhahaha

Anis Azalea said...

banyak cantik muka kau...haha aku pernah la menang 2x seumur hidup kot peraduan ni.. hahaha..

Noor Maizan said...

GOOD LUCK SIS!

aduhhh lawanyaa template, tergoda saya, hahaha. Selamat berkenalan ya :D

Nur Aishah said...

anis : hahahhahah melukut (tedetut) laaaaa.. mencikk taww! sudehhh kita break-off! hahahah

Noor maizan : eh puji template je ke?? cuba tgk tuan tanah yg idung kembang tu tak kurang lawa kan kan? hahahha. selamat berkenalan kembali maizan..

farhanna jafri said...

Singgah dari segmen yang sama! Good luck sis :D

Miza Talib said...

Gud Luck

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Datang bertandang dari giveaway yang sama
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

Mardhiyyah Rosli said...

Assalamualaikum,
Singgah blogwalking dari GA yang sama

http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

Kin Naz said...

Good luck. Kinah singgah dari GA sama
http://ape-kinah.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

Lina Shaza said...

singgah dari segmen yang sama
http://mama3danish.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

Fuzy Hamid said...

singgah dr segmen yg sama..gud luck
https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

Radhia Razali said...

good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

Mieza S said...

datang dari segmen sama. gudluck

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html