Thursday, January 19, 2017

MENGIDAM NAK BELI PERFUME NARCISO RODRIGUEZ... NAK YG 100ML IN EDP TAWW!!

5 comments :

ASSALAMUALAIKUM.

Manje-manje semua.
Today is our paid day(government servant) ken ken ken???
Ehem.
Nak coping apetteww??? 
Awas2 bebelanja ye... gaji awal..perabih pun awal.
sat g berjemaah makan 🍜 (meggie)..
Ni gaji awal pon sbb CNY..
Ongcina sebok soping, kita pun menyempit menyelit sama.
Smua nak kejor SALE ye dok??
Kalau time Hari Raya, kemain marah kita kalau doang dok sama naik bz nya!
So sama2 lah beringat ye..
Lagipun SALE2 tu semua kna ensure betul2 SALE or acah2 mak enon je less nya tu...
kadang2 sepandai2 kita pun, kena kencing jg....

Kak Esah tadek plak nak beli apa.
Alhamdulillah,cukup2 belaka...makan.. pakai. syukur.
Cumaaa..cumaa tu lahhh...
I kannn... I kannnnnnnn....
Mcm termenetes2 ailio jg dgn mak incik niiii 👇
:: it's NARCISO RODRIGUEZ!! duluuu i pernah pakai sebotol. bau dia mmg sedapppp.. lembut yg sophisticated! time tu i beli yg EDT pnya..black bottle. EDT kan volume perfume dia a bit diff dgn EDP kan?? so kali ni nak yg EDP lahh.. ::

:: EDP in pink bottle!  ::

I jadi teringat balik kat menatam ni, sebab...
last week masa jalan2 p makan KR kat sunway putra mall, 
byk kali i 'bump into'  1 chinese girl  dan dia berbau ini! NARCISO RODRIGUEZ ni lah!..
I boleh trace ye bau dia...
2 kali dia berdiri depan i masa kat escalator, WOOOWWW....
giler lah bau dia! damnly gojes! syetttimmm je!
ni hat 100ml kurang2 RM350-400 jg ni.
kalau puasa 3hari seminggu(hoii niat kau! 😜) dapat jimat dlm RM150...
hmmmm  😒

Mana tempat baskin yg kosong lagi??
kot leh collect RM500 dalam masa 2-3 hari??
suara i boleh tahan sedapp..nak imbaih arwah kak pah.
muka dah nak mcm rebecca nur islam.. 
kah2..si Ain J lah ni!! tiba2 naik nama rebecca!.
tlg PM tepi k...
i nak test market...kot ada rezki dapat masuk AJL plak ke.. mcm Caliph Buskers..
sapa kan tau ye dok?? hahaha
skrang smua perfume yg i ada, i dah rasa mcm bau cendawan shitake je..
masam2 dia... smua busuk!!
narciso je yg ada dalam hati I skrang..
bala..bala..  

ok i bz ni..
nak check mana i leh buat loan buat beli perfume.
hahahhahha

CHALLLOOO BETTTEHH!!




5 comments :

nor ziana said...

kalau nak beli tu nanti tolong beli 2 ye...hadiahkan untuk diriku sekali...utk Ain J,sila beli sendiri..kahkahkah

Nur Aishah said...

boleh2..jom teman i baskin depan sogo..kalau penuh, kita amek port tepi sblh taxi stand tu..amacam?? i nyanyi..u main kerincing je...ke kastenet?? ain kena ada... dahtu sapa yg nak tukang bawa topi tadah duit?? dia je paling sesuai tu! hahhaha

Anis Azalea said...

hang pi sini beli..murah dan asli.
https://my.strawberrynet.com/main.aspx

Nur Aishah said...

ANIS :kita dah go through website dia.. huaaa boleh tahan membunoh jg price dia. nnt kita nak try tanya online seller yg kita biasa.. kita igt dlm rm350-400 dpt jg kot.. nnt kita hapdet k.. tq ye darl!

Nur Aishah said...

anis : eh tapi ada yg murah jg kat situ kannnn... *tingg*. tggu baikk naaa..hahaha