Thursday, June 22, 2017

FLASHBACK BUFDAY CELEBRATION ON 9TH JUNE 2017!!!

7 comments :

Assalamualaikum.

Cemana tah i terlupa nak up entry ni.
Kemain memerap terperam dalam draft.
Cete masa bufday I, 9 Jun aritu...
valid lagi ke idok ni? ahh gasakkan situ... 

HAPPY BUFDAY ESAH! 
Ni acik yg bagi..kemain Pm i tepi.
Adik badik lain dok wish dalam whatsapp grup je..  
Tiap2 tahun mmg dia wish i special sket.
Kadang2 dia buat video..kadang2 dia buat dubsmash..
Acik ni appreciate i lain sikit, i perasan jg tu.
i x nak la tulis sini, kenapa dia treat i sampai mcmtu.
I boleh agak kenapa..tapi takkan nak kabor2 sini kan?
Kang riya' pula..hehhe.
Kalau time salam raya pun, kemain menggugu2 dia nangis atas bahu i tiap kali salam I...
hehehe ..tq acik..kakngah leviu as much as  u did...

:: BUNGA yg suami i bagi masa 9th June, dah start kembang2..i dah buang cover roses... lily pun dah cantik berkembang. Ouhhh ni kejadian masa 11 Jun tu lah.. Now dah 22hb Jun, dah layu ditasik madu sesekor! eh tetap lah kita nak tepek sini, kata kenangan kan??? walau tadek surprise naik heli masa bufday... kita syukurr je la apa yg ada..kenn.. Seminggu masa bunga ni masak ranum, masuk2 je rumah semerbak bau bungaaa.. mangiiii  ::

:: pastu tepek plak kad ucapan kat sini . tak benanah hati kou? berdarah idung? hahahha. ::

Ok berbalik pada kejadian 9th June..

:: suami i beli ice cream cake ..BR je pon. Igt nak try haagen daaz..tapi tadek HD dekat2 area ampang. BR cake ni pun 1 hal jg.. dalam freezer dia tu, ada la 2-3 jenis..tp dia buat banyak2. so nak tanak , ngadap je la jenis ni. Kalau amek yg lain sikit, ice cream dia mostly ada coffee basis. Budak2 mana suka coffe2 kan? yg ni jenis cookies cream. Boleyy laaa. ::

:: si tua sambut bufday dgn dress code baju kaftan pun bolehh.hehe ::

:: kesayangan ciknyah; abam ::

:: atas kek tulis : SANNAH HELWAH CIKNYAH! Tahun depan insyaallah pjg umur nak try haagen daaz plak. I bkn makan sangat pun, seronok tgk anak2buah seronok rebut2 ball2 ice cream tu..huhu :: 

Kejadian ni mmg on time 9th June..
esknya plak 10th June, kat umah MIL i diorang celebrate lagi skali JUN'S babieeess..
yg benarnya, bufday MIL i 22hb jun ni haa(ek eh, arini lah bufday MIL i, olssss)..
diorang celebrate in advance sementara budak2 cuti skolah.
So harung kan skali smua yg lahir Jun.
Mendapatlah jg i tiup lilin dgn mentueeeeeee i ittew. hehehe

:: Ni 11 Jun (Ahad) mggu yg sama.  Kat The Mines. Time ni nak cari si jelita i... ipong 7 red tu... tapi kat the mines takde red karer. lari pulekk p klcc. so si merah tu bought kat klcc la... ::

:: lawo plak deco raya the mines ni..so selpiaq sehenjut dua dulu before gerak p klcc .heheh ::

:: kan haku kata, masih gemok walau puasa! hahaha lantakkan situ! janji sexy, and im know it! ek eh! hahahah. :: 

:: Sggah BodyShop The Mines,  topup stock body shower... habis leechen boooliauuuu! yg gemok2 tu tuk pakai kat umah. yg slim lonjong2 tu buat travel. 2 ketul bulat tu sbb 1 tuk bilik air atas(hubby washroom).. stoberi tuk kakak! best ok stoberi dia... lps mandi rasa mcm kena lumur dgn jem stoberi pun ye.. leh je takat nak jilat2 ujung lidah sket, buat rasa... kah!! time ni ada SALE.. less 30%.. syokk jg.. yg paling kiri tu Vit E pnya facial foam. I kan bab facial wash, i tenyeh je... janji  for dry skin. tapi moisturizer, toner, serum...mmg kena memilih2 jg.. nak tepek lama atas muka kennn... ::

Ok nak cete ni je.
senang nak perambuskan pic2 ni semua. Semak. 
ek eh pic sndiri kau semak2kan?? huhu

.: NO HATE JUST LOVE 💋 :.



7 comments :

Anonymous said...

assalamualaikum kak.. sy nor silent reader kak.. :) act just nk say happy belated birthday.. semoga diber kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki... selamat hari raya... :)

Nur Aishah said...

wsalam nor... tq sudi jg baca blog mantol akk ni...hehehe. tqvm juga for bufday wish.. mendoakan yg baik2 kembali buat nor dan keluarga. ameen. keep and touch k.. SELAMAT HARI RAYA JUGA! raya mana tawun ni??

Anis Azalea said...

Hang tak ckp lagi umur naik berapa.. hehehehe...alamak bulan depan aku naik umur..

Nur Aishah said...

anis : hhahhaa, wei pekata hang coba teka?? bagi aku 1 figure. kalau hang tembak tepat.mmg hamg teraaa..hahha

Anonymous said...

trima kasih...nor balik kpg kat grik, perak.. balik malam nii.. hihihihi :)

Zie Azi said...

klu i tembak tepat dapt uweeeeeet raya takkkk????
la la laaaaa

Nur Aishah said...

nor : ouhh org grik.. byk gajah lalulintas ken? heheh. drive safely nor @husband...
zie : nak kena debik?? hahah