Thursday, January 14, 2016

PICTURE OF MY LIFE & CONSOLE TABLE IDAMAN HATI....

2 comments :

Masa cuti panjang last year(2015) Cuti christmas + Maulidurrasul...
I pi print/cuci gambar2 dlm thumbdrive yang sekian lama terperap.
Eh dah bertahun kot tak pi print gambar.
I pi kedai gambar kat Seksyen 8 Bangi nun.
Harga for 4R is RM0.80 per-pcs.
But if u print 200 and above pieces..
its became RM0.40 per-pcs.
I pun print lah 600 pcs.
Amekk ko. Senang. Longgok kan sanaa.
Tapi tu pun ada beratus2 lagi pic i sort2 kan.
Later2 baru cuci.
Seronokkk sangat bila dpt pegang,belek gambar2 kan?
baru feeeeeeelllll...
Then i choose a few, buh dlm frame....

:: Gambar bertuah yg i pilih.hahahah. i pilih pic2 ni sbb besar sket. Nampak jelas wajah kami..sbb i nak letak SINI ::

:: Shelf atas TV ni ha... so kena la pic yg jelas2 nnti dari dapur pun dah leh nampak!. Kah kah kah.  ::

I kan.....mmg tgh berangan2 nak cari console table.
Nak letak kat wall antara dapur and ruang tamu.
Wall tu i ada buh wallpaper 3D brick .
Nanti i nak buh frame yg ada concept susun atas tu.
Sbb dah cuci byk gambau kan?? hehehe
Tapi so far, i x dpt cari/jmpe lagi apa yg i nak.
Ala2 tak de arah tujuan hidup jg taste haku ni! kah kah kah.
I suka yg simple2 but nmpk nice n elegant.
Jom kita cuci2 mata jap ;)


:: Ni mcm futuristik sikit ye dok?? tapi nice. sbb unique! ::

:: If i terbeli yg mcmni..i akan follow the deco. I akan letak kotak yg sama. Simple flowers mcmni juga. Comel sbb laci dia nice! ::

:: Hat ni hanging mcmbni. Wow sangat. Unique nih!!tapi nnt taleh la alih2 letak tmpt lain. Cermin dia pun nice. Ni custom made pun ok kot kan??? hmmm ::

:: alololo comel nya yang ni!!! i masuk list yg mcmni ::
 
:: Ni pun esah sooookkkkkaaa!!! ::

:: Ni pun mencomel juga.. haisshhh ::

:: But at the end..i rasa yg ni  comel . nice. sesuai dgn umah kecik i. yg penting, i rasa mampu milik. dah la putih suci jeeee... kalau yg mcmni, sap2soi byk kat furniture shop kan??? Insyaallah2... :: 

Btw.. I ingat kalau suami i..mesti dia suka yg cenggini...

::  Old skul and classy2..hahaha. acah je. suami i lagi tak suka yg bulky2. dia kalau boleh sehabis boleh. simple2! ::





2 comments :

nor ziana said...

cah, yg putih last tu i pun suka...

Nur Aishah said...

jee...kennn?? simple and nice sgt white colour.
ok kita sama taste..gimme five!
nnti umah kamu dah siap...let's kita bertukar2 idea!!