Tuesday, January 12, 2016

PHOTO SHOOT WITH SOFT MATTE LIP CREAM

2 comments :

Tadi berlangsung satu photoshoot by magazine POISE.
Model2 amatur tanpa bayaran yg terlibat adalah;
Suzi,sarina,nana and mek.
Havoc and huru hara ok!
I selaku Super Model senior, tlg2 ajar sikit2 cemana nak pose.
Walau agak kayu pose doang, tapi masih boleh dilentur lagi budak2 tu..
I.allah. bahahahaha.

:: Supermodel imported from Milan.. Esah Campbell. I wore fuschia blend with nude after. koang jgn la banding2kan i dgn yg lain2. kang tecit ati doang. I mmg talerrr je kamera, otometik pose.I lain..i punya taraf modelling mmg dah professional level. hahahha. *panahpetir*

:: Kita pose dgn model yg dah siap tenyeh dulu . Suzi wore Nude code and Sarina wore Fuschia. ::

Ada sorang model baru daftar dgn agency. punya kekwat sampai kitroang lambat abis shoot....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

:: See?? Terpaksa imported MakeUp retis! hover tauu pompss ni! hahaha :: 

:: Ok we have done! ::

:: Good Job!! I akan sambung kontrak and UP gaji  u ols k?? dunwori! :p ::

:: Nampak tak i boss? sbb i duduk je... hahahah ::

Dah settled keje, apa aji??? Isi minyak laaaaa....

:: Mee Sup beli pagi, re-heat tghari..up dgn 2 ketol begedil.. ::

:: Mee Sup Pak Tam Tuuu Diaaaaa. .::

Habis.


2 comments :

Zie Azi said...

after photo shoot u melarikan diri erkk..mana payment i. penat i jadi modeling tau..huhuu

Nur Aishah said...

i kan dah pass kat my P.A si siti tanjung perak tu??
dia tak call u ols ke? lps shoot smlm i terus terbang to papua new guinea...
ada charity dgn homeless kat sana.
Kan kita boleh bincang? knapa nak viral2 kan blog kak esah yg topp ni???
u saja nak malukan i kan??
contract u, i tak rasa nak sambung.
ENAP!!

kah kah kah