Saturday, January 09, 2016

LUNCH DATE WITH MANJERSSS @TGI FRIDAY WANGSA WALK

4 comments :

Jumaat for goverment mean; hoyah2 time.
Mggu ni I and Ain J ada ngedet with our ex-colleagues a.k.a geng ofis sekufu..
Ziana kecik nama diberi.. 
mmg kalau dia berjalan dgn aku n Ain J dah mcm 1 keluarga yg bahagia.
I jadi mak. Ain J opkos la bapak nya. Sbb dia sado gilerrrr taw! 
Ziana sapa lagi?? takkan madu i plak kan??
i even main pondok2 pun tak rela dimadukan ok!
so ziana jadi anak sulung.settled.
Hahaha.

Ziana dah trsfr to somewhere.
Giler ak tak penah2 hafal nama jabatan dia.
Kah kah kah. 
Yg i tau, dia dah naik pangkat.
And opis dia parking senang gila.
tak mcm HKL.
So silalahhh datang jemput mak dgn apak kau ni.
Sapa suruh opis senang parking kan??? hahaha

Kami mmg aimed nk lunch @Flavours Kitchen kat Dataran Setiawangsa.
Dah siap parking basement bagai.
Ek eh boleh pulak dia geleng2 tangan bila kami nak masuk.
Tutup kO!!! Prust usah cerita.
Seret kaki je  kami patah balik to kereta.

Next decide nak pi Wangsa Grill Chef Zubir sana.
Dah tergedik2 dah ni, nak soping kat Benang Hijau.lepas makan.konon.
Sekalii tutup juga!!
Move to Adam Lai..pun tutup juga!!!!
eh dah berjemaah sangat dah ni koang tutup kedai on friday!
takpela..buat kitorang cenggini.
Arini, ari korang..... *dendam*
hahahahha.

Last2 moh la kita masuk mall.
selamat. osah ada kedai makan.
koman2 ada KFC.
Tapi...ktwang bertiga dah tekad nak mkn mcm org HAVE2.
mmg BERLAGAK tu motto kumpulan kami. hahahaha
Tapi abis belagak ..ke TGI Friday je pun? hahhaha.
Dah la makan juz2 je. sbb selera memasing dah terencat.


:: Ex-jiran sebelah meja i.... Ziana yg dah nak jadi org Salak Tinggi soon. Ameenn. :: 

:: Ceria nya yg pakai tudung merah tu.. kembang2 idung tahan napas.. hahahha.. ::

:: 1 happy family at home. mihmih ::

:: Appetizer. Yg kanan skali tu mash potato apa tah. tapi sedap angat. ::

:: kami sebulat suara memilih beliau. Lite and easy ::

:: parkinson... dah jd mcm gambau mistik plak chicken steak ziana tu.. huhu ::

:: Dessert yg seciput lalu menjadi tak cukup. makan terkulat2..celah2gigi je.. tak mcm kat The Fish Manhattan tu kann Ain J.. terbuntat2.. :::

:: Tgk gaya gubesau. Lengan senseng....muka serious. kaklong kawasan parlimen btol dia ni! :: hahaha

Since tadi dah berposok pasak cari tempat makan.
Makanya, masa yg tinggal hanya seketika.
Yang bertemu pasti akan berpisah.
eeewahhh. hahha.
Pulang lah kami ke gagang...
dengan perut membuntat.
Dan i kan kalau lepas jalan..mmg letih punya.
ZZzzzzzz.

TQ kepada artis2 jemputan, Ain J and Ziana.
Ingat perjanjian berdarah kitaaaaa...
dimsum at hotel?? nyummmmsssss....

Friendship ilal jannah.
Ameen. 


4 comments :

Zie Azi said...

pe hal gambar gegar vaganza,pakinson ke hape..hahaha

No-In said...

hahahahahahahahahahahahah. klako klakko. tenkiu cah sbb amek gambau makanan. kalau x, sumpah aku xhengat makan ape. ko mmg ade bela saka cam mek ek? serram plak nengok gmbr ko. senseng lengan sbb xnk bg siku tu kotor cam zaman skolah dlu..eh terbawak2 plak smpai zaman skg.org have2 must eat @ hotel cah..pasni mmg restoran bukan bwah jajahan kita la...hahaha. kemahen blagak nak mam. kang Allah tarik nikmat haa rase kau!
**p/s: jee jika kau bace komen aku ni, igtlah perjanjian yang telah kita ikrarkan. hotel! hotel! hotel!

nor ziana said...

Tq cah gambo masuk blog...Ain, komen kamu mmg telah dibaca...janji tu tinggal ingat ngan tak je..hahaha...InsyaAllah,nanti kita set date ye

Nur Aishah said...

suzi : ketaq sbb lapaq koit.hhaha
ain J : ko kan mmg jipang forever!!!
ziana : yeahhh dimsum @hotel. yuk yuk yuk !!