Friday, December 04, 2015

THE HUSBAND

5 comments :

Saya Sayang Suami Saya!
Nampak tak? nampak tak jalan cerita dia?
dia punyer kipas lipas kebasss?? hahahaha.
Aderrr letttewwwww :p.
Akceli...
Semalam kan.. suami i bgtau, hotel dpn office dia ada buat perfume SALE!
I pun asked him to buy for him....errrr
and for me as well!! kah kah kah.
Dia bg list perfume brand, then i bgtau la nama perfume dia.
I dah pesan kat dia, kalau discount dia sikit..xyah beli.
Baik i beli kat ARCHARR.
Tiba2 dia whatsapp gambar ni...

:: Memang i ada list up kan signorina, tapi kalau mahal i kata tayah.dia p beli la juga!! tapi ok la ada disc 40% out of rn400++. For him, dia beli Dunhill Red. Rasa mcm xda la untung mana, tapi dia dah beli kan..xnak la spoil his mood. and opkos i laaaa i loike kannn.signorina ni kan premium volume perfume. Happyy nyaaa lahaiii, muka senyumm sampai koyak tepi bibir. gagagaga.. ::

:: Masa bujang dulu i penah beli. tapi botol kecik je la. Masa tu dia baru launch. Heboh testimoni ramai kata best2. I gagah la beli walau time tu, sambil menetes2 aimata korek2 tabung. tabung sendiri takpe lagi.jgn korek tabung orang,udah la ye. hahaha.::

:: Nora Danish @Signorina model. :p ::  

Again, pls..open your heart to read all these.
I nak share je pun k?? Tak sepertinya pun benda2 ni.
Tapi this also the way how i appreaciate my husband.
Insyaallah my husband will read bila dia ada masa.
Masa dia baca esk2, mesti hati dia bunga2 kan?
gitu la yg i wish pun..
And pls up yours. U pakai perfume apa plak?
let's share with me.
I love to read. Jgn fikir bukan2 taw. namo2.
Saya takut sangat, kalau timbul rasa riya,taqbur etc.
Padahal saya sungguh2 just wanna to share. THAT'S IT.

Ok. Sambung cete.

Kemudian,ko tak reti2 nak amek ati??
I pun sambil meliuk lentuk,suara gedik2 ala2 Ella...
i pun tanya husband, malam nak makan apa?
Dia boleh tergagap2 cakap.. "sebenarnya dia rinduu sgt nak makan telur tetel syg masak!".
Aduii makk, luruh hati i. Nak request telur tetel pun kemain syahdu bunyiknya???
Dah lamaa sgt agaknya aku tak masak tuk dia.
Ke................
duit dah habis beli perfume bang??
mana satu ni bang oii?? hahahahah

So let's mentetel telur.
Yang nyambil2 je leh siap.
*plink!!*

:: Tanya dia, nak campur mince meat tak?? TANAK! NAK TELUR SAHAJA!". Amboii bff sgt dgn telur. pfftt :: 

:: Apalah yg dia favorite sngt kann.. :: 

Pagi Jumaat ni, suami saya hantar.
Sbb dia nak guna kereta.
Masa tunggu pintu buka for punch card,
sedas dua kita selpie.
Eh rasa mcm cuwitt piula kitaaaaa.
Tinggi sungguh kompiden lebel i!

:: Betul kan??? tayah hipokrit lah. bek ngaku!! ::

OK BYE!



5 comments :

Zie Azi said...

meh sini share perfume bawu tu sikit,wangi bak hang lahh..
telur tetel mkn dgn nasi panas pun sodap,gaul2 mcm mkn nasi kerabu..
hahhaa

No-In said...

sye beli perfume rm10 kt ija. hahahaha jgn marah mak esah

Nur Aishah said...

zie : akk sembur kat cengkiak tadi. meh cium meh. dah ptg2 ni lagi menangkapp bauu dia..kah kah kah
NO-IN : i dah beli siap2 last week kan suzie kan?? i beli yg addict punya. sbb nk bli yg ori Christian Dior kan mahal kemahenn.. i pakai calit2 time lps mandi... hehehe..

No-In said...

btol ke cah? ye ye aku canangkan kt blakang bahawa pn.aishah xleh pkai perfume camni... kang kulit die merekah mcm jln tar berlopak. hahaha. aku xbeli pon sbb takut xkene ngn darah manis aku

Nur Aishah said...

ain..kamu tau kan tebiat aku kan?? susah nak tolak kalau org jual apa2. hehehe. so aku beli 1...buat2 tenyeh2 kat baju/bantal tidur. betol ak bli seketul aritu. huhuh. aritu dewi jual..ak beli 2 ..bagi kat mak ak..heheheh