Friday, October 09, 2015

SAYA KAWAN KEPADA NEELOPAK

4 comments :
Ada seorang kawan namanya Ali.
Dia juga berkawan nama nya Muthu.
Kami berkawan baik sama sedarjah.. bla bla bla.

Mengkome ingat tak lagu ni ?
time Pendidikan Muzik sekolah2 rendah dulu?
Comel kann... masa tu cikgu suruh pegang2 tangan kwn sebelah.
Tapi mesti lain2 bangsa.
Eeeyeewww kena pegang tangan  Menna, Chin Siew Ping.
Depa pakai tissue je kan istinjak?
Alaaa..hahahha

Tapi sekarang i kawan dgn retis2 je.
Yg terkini, i terpaksa introduce juga.
Since i nak tumpang gelemer dia sikit.

Diperkenalkan...
NEELOPAK a.k.a NO'EN.
bahahahah.
Haa pakai lagi tudung neelopak.
Pastu kena sakat dgn budak2 stok, si Bazrul and the geng.
Pastu dah menggelupur malu nak lintas tempat sama!.
eh no'en reti malu?? Susah sgt nak caya ni..hahahha.

 
:: Perangai sangat kan?? bila nak pose kena tacap. dah la tu..minta liptik Mekah i plak tu. Nak red2 mcm i juga katanya. kalau tak,dia kata i sorang menyerlah. Pendengki btoi..haha::

:: Neelopak Stor Farmasi, HKL ::

:: Ni dah mcm Mak Mah ruminah Sidik plak ak tgk..ahh hantam lahh..hahah ::


4 comments :

Zie Azi said...

hahah next kursus boleh la jemput retis ni. murah sikit payment

Nur Aishah said...

dah la murah..dpt free tudung lagi!
kita mesti pilih,zie! hahahaha..
eh nak2 plak dia sendiri offer nak jadi urusetia.
jipang gilerrrr dia ni. bahahha..

No-In said...

hahahahaha aku dh muncul...jage2 mak esah...

Nur Aishah said...

adoii boleh pulak dia login ni..cemana ni??
argghh..nak di block kan...kang kata tak sayang.
kahkah.