Monday, August 14, 2017

DIALOGUE WITH PHARMANIAGA AT HOTEL INTERCONTINENTAL KUALA LUMPUR....

1 comment :

Assalamualaikum.

9 Ogos ,rabu lepas bersamaan tarikhnya dgn hari pernikahan kami..
i attend dialogue between Pharmaniaga Logistik with Farmasi HKL logistik.
Ni mmg yearly pnya aktiviti.
selalu wakit dalam 1 unit about 3-4 persons.
Insyaallah kat Unit Kewangan kami ni ada routation.
Semuaorang pun menggelinjit nak pergi.sbb dpt keluar dari gua ni haa..hahahha
I pegi OK..tak pegi pun OK.
tapi since dalam unit kewangan ni i ada peranan as a Ketua Unit ep...
mmg selalu je pergi. Cumanya,kalau i ada hal(slalu clash dgn time i cuti sambut 9 ogos.haha).
so dapat la geng2 lain joint. Or else, i pun willing je nak bagi my place to geng2 lain.
Sama2 rasa kan???beronok2 dgn kawan2 naik bas HKL.. 😅
Gitttoo mukoddimah kemain nak berlebih ratus patah perkataan! heheh

:: kali ni dialogue buat kat Intercontinental KL... dah a few time buat kat Royal Chulan..so our pharmaciest request tukar venue piula..kami rakyat2 marhaen ni polloww je ..::

:: Kol 8am berkumpul kat Unit Angkut HKL.. naik bas HKL yg kontot..sbb tak ramai orang..comel ok bas ni..mcm size robocar poli tu je..hehe::

:: simple bfast before start::

:: US.. wakil unit kewangan... kanan : CC eton.. kanan suzi (wakil Mek cuti bersalin) a.k.a geng2 baucar..::



:: geng2 pharmaciest + kakitangan2 sokongan ::
 
:: 10.30 berhenti minum pagi skjp. ::

:: baju tunang neh.. sempoii je kan baju tunang titeww?? ::

:: with mak tun ::

:: pssst org sebelah.. muka kasi kendur sikit boleh?? hhahaha. kemain nebes member tu kena present pasal penalti APPL..haahha. but she did well! good try bebeh! ::

Settled discussa few issue..
lunch time..Buffet hotel biasa laaa...
gitu2 je la ..sama je pon ..boleh tahan spread dia..
i makan gitu2 je la.. 

:: Rasanya i makan hat ni je la pon. p repeat pun just buah2...and settle with hot tea... ::


:: balik naik van HKL pulak.sbb tak semuorang balik tengahari..ada yg kena stay for the 2nd session. Mostly geng2 technical n IT plak. Kami pulang dulu dehhhhh... kemain jakun boleh tahan naik van ada cop HKL. miahahaha. :: 

TQ Pharmaniaga for having us...
discussion for penambahbaikan...
and let's lah kita buat amanah yg diberi dgn seUsahanya!
Aja-aja fighting!! 

.: NO HATE JUST LOVE 💋 :. 



1 comment :

Zie Azi said...

hahaa.. baru perasan entry ni..
TQ pada owang itu yg guide i.. haha... tu muka boring.. sepatah harem tak paham depa present pasal ubat pe tahhhhhhh bahahaa