Monday, July 17, 2017

CORAT CORET JAMUAN RAYA OFFICE...SYAWAL 2017

1 comment :

Assalamualaikum..

I kalut bizi kekemain arini.
Dann tepek event last friday je ni haa..
nyambil2 tggu sistem ni running.

Last friday ada jamuan raya.. Farmasi Logistik dan Kewangan, jab farmasi HKL.
tempat kak jah keje lah.
Setiap unit kena bawa 2-3 menu.
Unit kak jah, bawa laksa, kek, kuih dgn air.
pastu gedik2 la nak pakai baju marhaban ni haa sesama...

:: hahhaha.. sebenaqnya peserta marhaban daerah timor ni ada 6 orang.. soang tu, baju dia tak tempah jahit pun lagi. lagi 2 peserta tu, termengandung lah pulek. so baju dah sangkut tang perut.. hahahha. ::

:: maka tinggallah 3 jelitawan ni haa wakit meraban! huhu.sebaik yg tinggal ni segak2..comei2... hahahha :: 

:: background haruss pilih landmark stor.. it's KOTAK! hahahha :: 

:: tayah susah2 bgtau yg paling kanan tu terpaling meletop pom2..tayah tayah. nnti kecik ati budak 2 orang tu kang.. bahhahahha:: 

:: Ya allah tak abis lagi??? hahhaa :: 

:: berjemaah la kita keluar dari ofice ke tempat kejadian; STOR PUKAL :: 


:: laoding bay.. cenggini lah rupaaa office kami.. bersimpang siur barang..orang.. HKL kowt?? bz 24/11! :: 

:: sampai dah STOR Pukal.... kita amek mood raya jap .sementara tuan khemah , persetelkan semua.:: 

:: kak jah tak menolong pun. kata retis jemputan..kang kuku kuning! hahaha::

maaf lahir batin lah ols..
gambaq melambaq!
rugi weii tak tepek. dgn panas melenjap2.. 
ketty berkuah2..pastu nak delete mcmtu je??
OH NO!!


:: posing tayang lengan.. :: 



:: nah kak jah koang pakai ceromin mata...kemain chegu bedah. huhu ::

:: ni dgn team2 surgikal...::



:: pantang orang tala kamera... pis terus! model2 mcm kami ni mmg mode standby sentiasa ON. haha :: 


:: boleh tak soang tak perasan ada kain merah depan tu?? dah 4-5 pose baru mcm, apahalll kain merah ni enteprem weiii??? hahaa terus wak buka kain ala2 potong riben perasmian.huhu :: 


:: haa baru la comel.. ni 1/2 je dari staff seksyen kami.ada yg datang kendian ikut turn jaga office.. :: 

:: asalnya i berdiri...(refer pic yg ada kain merah)..pastu rasa mcm tersepit plak duk belakang mak buyung(ina)... terus i kedepan.. haa amek..balance terus gambar i jadi center..hahah ::



:: candid::

:: final... ::

sekian lah ye update i tuk arini.
gambar makanan pun yillek.. 
menu ada lemang, rendang, nasi beriyani, laksa, roti jala, kuih muih..bla bla
gambo lain2 pun takdekk..
pic yg santek2 mostly dari iphone i..ceewahh nak bitau jg.
yg gegar2 kabus2 tu i amek kat fb kekawan lain. 
hahahaha kejam tak ngata kualiti phone org?
eh kakak cuma jadi jujur je nok! 😛
Iphone ni kannn.. kalau outdoor..mmg superb gila hasil dia ok!!

k la itu je i mampu update..bz kekedaung nau2 ni.
esk ada bengkel.. khamis smbung meeting kat putrajaya.

daaaaa!


.: NO HATE JUST LOVE 💋:. 




1 comment :

Zie Azi said...

eha ha ha haaaaaa ..tu je nak komen