Thursday, April 27, 2017

MARCH & APRIL BUFDAY BASH FOR YEAR 2017 ...

1 comment :


Assalamualaikum. 

 Selasa lepas , 25 April.. office kecik i buat makan2..
For March and April b0rn...
Kita buat quarterly celebration.
Kalau tiapkali bufday nak buat, ala2 tak koserrr jg tu. hahaha.
Unit kami ni ada 9 ketul orang je pon... 
Biasanya konsep makan2 dia paling penting...MAKANAN TU LEH MAKAN  BYK KALI.
hahahhaha.. sbb kami ni pesen suka makan ulang2. 
kalau lambak2 makan skali arung,mmg tak terabis.
So better fikir makanan yg kita leh repeat makan byk kali sampai petang.
gittcheww..

Menu on that day :
1) Nasi goreng ayam bijan
2) Laksa homemade by Kak tun..our beloved CC
3) Satay
4) Kuih muih
5) bufday cake
6) Kordial sarsi.
I tokei air..bancuh air 448kali.
Air ter-paling laku. sbb i buat sedap. komfem punya! hahha

:: Food spread :: 

:: Buat masa ni , dia minah rewang.. kejap lagi dia jadi pwincess bufday gurl we(tua).hahaha ::

 
:: Geng Mak Siti Tanjung Perak, kuala sepetang.... 😛:

:: Sepatutnya ada 3 nama atas kek..1 nama dah di AFUNDI keluar..sbb dia x dapat joint. haahhaha. kejam kan?? ala2 chucky 🔪 tak??  huhuh ::

:: Pamparammmmm... bufday mama.. ::

:: with abam sado.. he said..SADO stand for DAH BESAR PUN BODO... hahah.dia yg kata..i tak kata apa2.. lalalala ::

:: baru tiba wajah #loffatah korang. i kan bz jd tuan khemah... ::

:: takkan satu je kannn????? hello, penat2 buat blog kot??? berani lawan tokeii?? mih mih mih. ::

Pada yg tak biasa dgn ambience office I...
tu kotak2 belakang tu smua kotak buh baucar...
kami kan unit kewangan ...so all the financial document.. kita buh dalam kotak mcmtu.
Insyaallah selamat dan senang cari.

SO..

For my baby booo; Suzie & Abam Ajam.. 
HAPPY BELATED BUFDAY...
"Age is a high price to pay for maturity"
Selamat. selamat. selamat.


.: NO HATE JUST LOVE 💋 :.



1 comment :

Zie Azi said...

miah2 miah2..nghee22222
pewincess tak princess sgt la, air sarsi penyejuk jiwa raga, laku keras air sarsi hari tu, kjp2 buat air, mentang2 senang nak bancuh pki cordial je, mendapat kenyang minum air jeeeeee hahaaa