Monday, September 26, 2016

BF TEMAN LUNCH, FRIDAY LUNCH @THE FISHMANHATTAN SOGO

3 comments :

Jumaat lepas, masa rehat panjang..
I bawa diri sensoang p Sogo..
kawan2 lain p Sunway Putra ...
best jg keje tengah kelumpo ni haaa...
rehat2 cenggini, byk tempat leh mengulat...
eh beza sangat tu KL dgn selayang *jeling2 Ain J*. hehehe
I p sogo igt nak cari barang sikit...
Tiba2 darling I call tanya I kat mana...
tup2 dia kata dia nk datang sogo teman I lunch..sbb i snsoang kan??
alololololo comel mcm beruang sgt perangai dia tuu! huhu

:: ni senyum kemain terkemut2..sbb kat bawah kaki meja tu dah ada 2 plastic beg soping... nyeh2.. ::

:: pastu mmg menggelintin menggelenyor lahh sbb dapat detim lunch ngn bopren.. ::

:: pastu lagi...mmg tabiat dia mcmni..taleh nak tlg dah.. pffttt ::

:: sayang mentayammm sayang I ni..gagah jg datang walau sekejap je.. ::

:: pastu air pun share je..sbb lunch hour kat sogo ni mmg mengemut2  org..takut service lambat..so share je lah minum ::

:: keajaiban sgt ni air 1 je..dah la 1 ..share berdua plak tu... ::

:: i order starter je kat dia..dia kata nk mkana main2 je...sbb dia nak lari balik solat jumaat plak..terharu gegurl taww boboi wat camni.. :p ::

:: i layan fish n chips je..::

:: ni dating petang jumaat.. kami p Sunway Putra..tu pun 1 sebab kenapa i tak joint geng2 lunch kat sana..sbb ptgnya i n suami nak datang sini..konon nak p Clinique..sekali dah katup clinique nyaa!! baru 2 mggu tutup.. cissss sgguh2..buang karan je..i tau i beli siap2 clinique kat sogo nun.. mcm sia2 je plak mai sini, baik detim tempat lain.. so nak bunoh masa lepak2 makan kat food street atas tu..tekak dah tak lalu nak telan western2 ni.. . i sggah boat noodle beli thai teh ais.. tak makan pun situ..beli ayor je.. dappp weii teh ais dia..::

:: lepak kat kedai mana tahhh... siyes lupa nama kedai..i makan pie tee je... tak sedap mcm kat chicken rice shop... kat ciken rice shop sedappp sgt pie tee dia kan?? crunchy..isi dia pun sedappp... huaa mana nak cari pie tee kat dalam HKL ni? hahahhaa.. ::

Koang...
koang penah tak??
pi makan ngan suami..pastu dia tanya nak makan apa?
kita jawab MANA2 JE..KANG PANDAI LA SYG ORDER..
pastu dia sebut.. pi mcd nak?? *kita dah dup2dap2 happy..mcd dgn pompuan kau fhm2 je la*.
setiba2 dia kata, tapi dari pagi tak makan nasi ni. kita cari kedai lain lah...
hati dah pelahan2 meretak2..merekah2 dah nak berderai jg ni..
pastu bila smpi kedai yg dia bawa..tadek apa yg kita nak..kita order air je.
pastu suami kita opkos rasa bersalah kan? sbb kita tak makan..dia makan soang...
pastu sbb dia kesian kat kita..terus kita merajok betol2. kah kah kah!
sentapp senyapppp tanak makan apa2..dia nak suap mkn pun, kita tepis2 tgn dia..
sambil buat suara mcm lembu mendegus...TANAKKK ahhh.. hhahaha
tah hapa2 je perangai kan?? padahal dari awal kalau dia tanya tu..kau jawab je lah nak makan mcd kan??
dah kenapa nak mengada2 minta penyepak je persis nya??
konon nak demokrasi sangat lah kan?? bagi chance dia pilih.
last2 dia pilih tempat, kau merempan tak tentu pasal???
pastu mendapatlahh perut kau kriuk2 tahap nak turun bawah curi2 bancuh milo.
tapi sebab ego and malu tidur lah kau dgn doa berbakul2..CEPATLAH SIANG..LAPOOO!!!!

koang penah tak??
ke I soang je mmg berperangai huduh ceni???
ALAPAKKK!!! ;)


 



3 comments :

nor ziana said...

sama la kita cah...sbenarnya saya sendiri pun tak faham dgn perangai sendiri...konon nak mntk dipujuk tp org sebelah x faham2...bila dh faham n dipujuk...sendiri merajuk makin menjadi2 plak...over sgt...ntah apa2 perangai

Nur Aishah said...

sy dah agak kamu akan komen jee..kah kah kah...
tebiat yg ni rasa nya kita lebih kurang sama...
tak mcm kwn sado kita, Ain J..sy igt dia mmg dominant all d time..
msti dia outspoke je..nak makan apa..makan kat mana...
yg kita ni konon2 sporting, MANA2 PUN OK..
ujung2 tak menepati piawaian..sendiri sentapp...
for no reason!! terkebil2 lah pakwe kita tu ...
msti dalam hati diorang bergema perasaan mcm..APA SALAH AKU WEI??
hahhaha.. but who cares?? dtg angin merogan tu... mana leh tertahan2 ye tak??
tak ribut tak taupan..tadi kemain leh gelak menggelegak2..
tiba2 senyapp..sentap..ehh tah hapa2 sgt pangai kan??
kicik pnya halll kadang leh tahan meroyan lama jg majok nyaa..hahhahah...

No-In said...

Adoiiii laaa. Patutla ati aku tergerak nk bace blog ko tika maghrib... Sado2 pon dlm ati ade taman... Suka suki je nk majuk xbertempat. Of kos la setiap kesalahan msti ade pesalah!! Yg penting kita sentiasa betol dan boipren kita mau xmau mesti jd pesalah. Pus stop!!!