Thursday, April 28, 2016

MARCH & APRIL BUFDAY BASH FOR UNIT KEWANGAN JABATAN FARMASI, HKL

1 comment :



 NAH AMEK TUK 3 ORANG BUFDAY!!!
HAPPY B0RNDAY!!!
SELAMAT PJG UMUR MURAH REZKI.
BILA REZKI MURAH, JGN LUPA BELANJA KAWAN OPIS.
IGT TU. OK?? :p


Alhamdulillah settled 1 event for march and april's birth...
Senang gabungkan sekali hadap.
So Suzi, u dah tak diva lagi ok.
nak potong kek sensoang.. no special event for u anym0re.
Kita semua dah sama taraf! hahahahaha *devil laugh*.
Selalu nak tanje2 potong kek sensoang kan??
Hamek i kompol 3 orang sekali harung.
Jihimattt!!! hahahah.

Konsep : Potluck & Small collection.
Maklomla onggomen ni mana lah ada peruntukan ke apa.
Ko nak celebrate, kau nak makan sedap? kau collect lah sendiri.
Tak mcm opis2 besar... ada allocation siap2.
Plusss... siap pow boss lagi. eh i tau la..sbb laki i slalu cete dia kena p0w.
Anje taww diorang kan???  Nyampah! :p

:: Tiramisu cake. Suzie; mac.. abg azzam and pn.sharimah; aprilian. ::

:: paling kiri yg gambar sampai dahi tu abg ajam. Abg besar kawasan. I saja sabotaj dia amek gambar sekerat. Sbb dia kutuk i pendek. tumbok mau?? :p.  tudung pepel tu malas nak perkenalkan..hahahha.. paling kanan; boss.. :: 

:: Ajet2 tiup lilin. bila dah tiup betul2..abiss menyembur mengencess ailio!! :p :: 

:: Sandwich sardine. Sedappp giler bila sardine campur ngn mayonnaise...  I baru tau ok. Selalu tau beli + makan terus. Tadek nak siasat2 apa ingredients dia etc. huhu::

:: kuah lodeh mabeless.. ::

:: Sambal telur puyuh + sotong ::

:: Kuah kacang daging..meletopp pom2.. ::

:: Nasi lemak comel..rm1.50 seketul.. ::

:: All these for 1st round.. amek ..cerek pun atas meja.. kalau nampak mak mertua i... osah lagi SAYANGGGG dia kat I. komfem punyerrr.. adoiii  ::

:: Baca doaaa.. bufday gurl tu je ngada2 buat pis! tak mendengar kata eh awak,suzi?? hahhaha :: 

:: Org lain tadah tgn.. i buat pis..tanda keamanan. I buat sbb ada mksud. bkn mcm Suzi. kah kah kah ::

:: mek terpaling cantik time ni! hahahhaahamponn mek!! ::

:: Pis kat dada tiga2. Suratan atau kebetulan??? From left ; Nana nurgaya, nora danish, Shariza(tudung pepel)artis jemputan & Ina bini si Zul. hahaha. :: 

:: 2nd round... pizza pulak. Ko ghase mampu lagi?? :: 

:: Pizza's ambassador .hehhe::

:: 3rd round. Nasi Arab... Ni keji sangat tahap dewa tangan lapan ni!!! :

:: Semua pakat tapau bawak balik. Celah bedah mana lagi nak sumbattt cer kabor cerrr???  :: 

di akhiri ..............

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 -
-
-
-
-
-
-

:: I..... 20 tahun akan datang.... hahhaa. wajaq depa paksa buat jongang. bila buat camtu, tak pasal2 idung i ikut kembang. kalau tak,idung I kemain mancungg(puiiii ) .. apa semua ni?? pastu biar kan cekelat kat gigi I..  Diorang mmg pendengki slalu dgn I. Takleh nak tgk i cantik sikit. Kita break-off semua!!!! hahaha ::



1 comment :

Zie Azi said...

i baru nak berasa jd diva, tb2 lak kena share..cantassss
pic last..i likeeee,confirm i frame kan.Diva gigi itam unit kewangan hahhaaa