Wednesday, March 23, 2016

BLOGLIST WALKING APRIL-MEI 2016 BG-2 ERNA

4 comments :

Bismillahirrahmanirrahim.

Wo wo wo..
1st time ni I joint contest.
Sebab...sebabbbb I nak menang portrait smudge painting by this blogger!
Kot ada rezeki. If not..later i tempah je painting to from Pn.Erna ni....
Sbb mcm menarek je, bila wajah pan-asian I ni di potrait kan.. puuiiii.
hahahah.


Click here 
::Click banner plis ::

So my dear reader yg seramai 40ribu 14belas orang ini (in my dream.hahhaa), leh klik banner ni for joint the contest as well. Kalau i tak menang, u ols jgn ketawakan I k! I jemur u ols kat tgh panas nnt sampai kena stroke haba. nak? hahah bapak zalimm weii!!.  Tapi kalau i menang, mendapatlah u all nk mengadap my potrait yg di smudge oleh Pn.Erna ni hari2 kat blog ni. Opkos i akan tepek pic tu besau2 kat sini. Suka tak?? suka tak?? haa sukaaa letteww kann??? hahahah.

What should u do? It's simply as this :

Go and read her entry here.

What u will get from this contest?
  • 10 senarai yang terpilih melalui random.org  akan dimasukkan ke dalam bloglist walking di blog Pn.Erna ni  bulan April-Mei 2016 selama 2 bulan jah oi!
  • 10 blog yang terpilih akan di beri perkhidmatan melukis portrait secara percuma dan diperkenalkan kepada rakan-rakan blog beliau yang lain. Potrait tu leh request sapa2 punya pic. Tok wan,acu,mak uteh..semua boleh. tadek hal. boleh bawa bincang.
  • Segmen ini bermula daripada 18 Mac(Jumaat)  hingga 25 Mac 2016(Jumaat depannya) 12.30tengahari. Ada 2 hari lagi. lekaih2.
  • Keputusan akan di umumkan pada 30 Mac 2016(Rabu) at Noon.  
  •  
     


4 comments :

nurerna hazwani said...

Terima kasih join segmen kita yek kak sha. Nanti jangan lupa semak senarai blog di sini >>
http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-walking.html

Ninie said...

Salam singgah dr segmen yg sama...

http://thebeautyofsplendid.blogspot.co.uk/2016/03/bg-2-erna-bloglist-walking-april-mei.html

Cuba nk follow tp x jumpa button follow. Nati bgtau ek camner...hehe. Love your blog. Nk minta izin, sbb dh include dlm bloglist kt blog ninie. Suka sgt baca travelog...cuci mata...hehe. TQ.

Fhatin Amelia said...

selamat berblogwalking :D singgah dari http://mellyacrayola.blogspot.my/

Umie Yana said...

Singgah daripada segmen giveaway yang sama :)
Sorry lambat blogwalking

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/bg-2-erna-bloglist-walking-april-mei.html