Friday, November 20, 2015

TUDUNG PARIDAH

5 comments :

Tajuk ngeri ok!
Paridah tu mcm nama Paridah Pansha..ala yang jadi Mak Lampir tuuu..
huhuhu.
Just nak cete pasal tudung ala2 paridah ni laa..
But it still under 'have2' brand, AALIA from Gulatis taw.
Memanglah tak semahal fareeda, less than RM100 jerrr.
(Dah kenapa mcm belagak je ayat nye ni?? hahha)
Tapi kain dia not bad. Tak kejung. 
Once upon a time kan i penah menggilai tudung pesen2 kayak gini.
Ada la dlm 20 helai kot.
Mcm2 pesen, mcm2 kaler.
But since sakit oktober 2014, i gantung terus semua tudung2 ni.
1st sebab errrr i rasa mcm senteng(singkat). Size M.
2nd sbb quit renyah nak berpin2.
3rd sbb dia awning. So taleh basuh campak dlm mesin.
At the end terdampar je la tudung2 tu semua kat penggantung.
Byk i dah zakat kan kat adik badik.

Sebenarnya pagi2 sampai opis tadi, i dok godeh2 pic selpiaq.
Jmpe pix pakai tudung ni.
tudung ni i dah lanting ke Suzie..
So suzie, sila selpiaq lps pakai tudung ni.
Kita tgk sapa lagi comel ok! *kibas2tudung*.
mamposs kena panah petir.







huaaa mcm geli jeee selpiaq ceni.
Alaaa xpelaaa..pic lama. tahun 2014(giler lamaa!!hahaha).
Anggap je la i tak period lagi time ni. Huhu.

Salam Sayyidul Ayyam, jumaat penuh berkah.
Badan i rasa tak sedap sangat pun.
Rasa nak baring je.
Tapi kan dah janji, nak kuat..kena move-on.
Petang ni i tingin nak makan nasi ayam  @Chicken rice shop.
Sbnrnya nak makan pie tee ia.
We will see, kemana kita petang ni.

Happy weeknd juga ye sayang2 sekalian...


5 comments :

Zie Azi said...

k.sha tunggu i selfie, mn tahu paridah terus nak amik i jadi model tudung
hahahha

Nur Aishah said...

paridah sulaiman ko? hahahhaha..
jadi model perolehan...huhhu

No-In said...

hahaha paridah sulaiman akhlaken tu dh nak pencen la woi.. si mawar paridah plak dh tukar stail tudung..ujung2 jd model parit udah le...haha

Nur Aishah said...

hhahaha ok juga tu..bunyik pun dah nak sama....
i dah x masuk campur. i nak pakai bawal balik.
giler menggeletis kena puji dgn no'in.
tak boleh tidak, kena buat kambek juga2 ni! hahahaa

No-In said...

cah, len kali kalau ko rase nk wat come back, plis eja ngn btol. susah btol aku nk bezakn ko ngn kamben laa..haish. mane tau ntah rezki model tu jatuh ke tgn ko. jd plak model utk hijab terbaru si nora danish idaman ko.