Saturday, October 31, 2015

McD FOR EXPRESS LUNCH

1 comment :

Berposok-pasak memasing nak fikir what to eat during lunch Jumaat smlm .
Friday lunch kan kami rehat 2  1/2hrs kan.
Ujung2 mek bersuara nak makan Mcd slps long timeee dia boikot mcD.
Dah x kesior nak boikot lettew.
Hehehe.
I sebagai ketua darjah pun call lah McD delivery.
The nearest outlet was at Bulatan Pahang.
Sekaliii depa kabor, delivery list kemain pjg.
Akan delay about 2hrs!
Ek eh , kenapa x genapkan terus sampai waktu dinner nnti kenn??
Bincang2, mek merajin plak nk drive-thru.
Ditemani Nana Nurgaya. hehehe.
Hasilnya adalah seperti berikut :

:: Belong's to Suzi ::

:: mek, suzi and boss makan big mac::

:: Hodoh benau rupe eh.. My GCB. Dah merudum lah reputasi dia. tak sedap!isi ayam dia sejemput janggut je. Sebaik i awal2 dah ada sikap tamak, order double GCB. ::

:: Nana dan Nora Danish ::

:: Adik tanje i. Geng LPO ni. hahahah:: 

Ok dah boleh beredar.
Sebab i mmg nak cite pasal lunch ni je pun!
hahahha biarrrr aaaa... :p

1 comment :

Zie Azi said...

hahah..sowey lor, camera xcanggih, picture jadi gelap, jerebu dalam ofis