Tuesday, October 06, 2015

BAWAL KICAP + TELUR BUNGKUS TAK CUKUP SIFAT

2 comments :
Semalam mcm bangla estet buat keje!
kemain byk LPO! nak cebok kencing pun xdan.
Main selettt je..kah kah kah. pengotoq!!!
pastu dgn ep system upgdarding tah kehapa2
Ujung2 melunyai balik. Tinggal tenaga tuk tido je ni. Huhu
Tapi mengenangkan kesayangan i punya perut tu.
Yg anje2 angat syik2 suh i masak tu.
Ku tahann jebatt!!

After almost an hour driving, sampai la ke teratak kami.
KL-Kajang. Singgah Kedai dobi, hantar baju tuk iron.
Jejak kaki kat gate about 5.50pm.
Masuk umah terus buka esbok tgk apa ada.
Let's masak bawal kicap and telur bungkus tak jadi.
bahahaha.eh bkn x jadi. tu saja je hancur2 kan gitu..;p
Xyah nak pandang rupa sangat ye bang.
Nampak huduh mcm yo soy betty la fea..
tapi rasa dia perkhh paola bracho LaUsupadora taww!
hahahaa...

:: Telur bungkus x cukup sifat + bawal kicap ::

Bawal ada lebih sekor.
Bawa mai opis pagi ni.
Sat g beli sup cendawan, perhangatkan balik bawal.
perkhhhh... mak mertua lalu pun i mmg xnak pandang2 dah!
(dalam btol mksd eh ni!).hhahaha

2 comments :

Zie Azi said...

takat tnjuk gambaq pe barang..
glup, sedap ye ikan bawal tu

Nur Aishah said...

Halloo sista, i bawa taww..buat mkn tghari jap g!
tp i nak mnta tlg tapau sup cendawan n nasi putih. slurpp2..
ikan keli lomak mano weii??? *ailioMenjejes*