Sunday, September 27, 2015

BEGEDIL EMAK DAN MY EX SOULMATE

No comments :

Pagi Sabtu rutin biasa2.
Bangun, iron baju for a week, kemas2 umah.
Mandi2 and p bfast.
Arini p makan kat kedai roti canai yg ramaii gila orang @Teras Jernang.
Makan2 sambil nyembang2 ngn suami pasal isu semasa(sebab suami baca paper during coffe.heheh)
Pastu singgah beli barang basah.
Beli ayam je pun. Sbb ikan ada 2 jenis lagi dlm esbok.

Otw balik,singgah Mydin Mall.
Grocerries tuk rumah mak ayah.
I mmg ditugaskan membeli barang2 dapur rumah mak.
So moh kita. Suami i ni punya lahhh bahekk.
I tinggal tunjuk2 je. Dia yg angkat. Susun dlm troli.
Bayar? oh bayar masih i ok.
Sbb they're my family. So biarkan lah i nk berbakti sikit. hukhuk

:: Alololo kemasnyaa dia susun brg dalam troli. lap yu very muahsss ::

Balik, kemas2 lauk.
And...
membongkang depan tv.
Kol 2pm, baca mak whatsapp dia masak begedil daging freshh!!
huaaa sapa nak bergadoh dgn mak pasal kesedapan begedil dia???
so menggelupur laki bini solat zuhur, zasss balik Ampang.
Begedil punyer pasal..jgn buat main! hahaha

Sampai2 terus terkam meja makan neh!
Dgn sup tulang fresh sepiyuk!.
makan ngn nasi + kuah banjir2...lawan dgn begedil..perrghhh!!
Kol 3pm kan..org len sebok tdo..i laki bini berlumba2 menyuap! BAHAHAHAHA.

Petang2 aktiviti lepak2.
Malam lps maghrib, tekak tingin nau2 nk makan benda maneh2.
Suami ajak kluar minum. Ajak jiha skali.
Mula2 nak pi EatMe @Bangsar.
Ujung2 fikir parking yg menghazab, moh la kita ke Alaxis @G.E Mall sana..

:: Adinda kesayangan i ni.. laa ni dah jadi SIL fav somi i piula..huhu::

Masuk Alexis yg kemahen gelap gulita tu mmg mengundang rasa yg curiga jg.
tp demi Pavlova yg kurindu2,silakan saja masuk merodok2 jgn kau terpijak kaki org sudah!
Malam mggu kan ada live band..gila syok..tapi.tapi tapi..
suami sy sudah buat onar!
Dia boleh pi pakai seliparrr???? what ?? porque abanggg???
kenapa kau hancurkan hati ku sebegin rupa?
drop my waterface,abg!! nehhhhhi abg..huaaa
makanya kami just boleh lepak up to 10pm je.
since diorang kan ada attire etique kenn...
*lap2aimata*.

But ok la..later2 kita dtg for live band again k..
so moh la ngoder mamam.
Sbb tak lapau sgt, kami order pavlova n seafoOd pizza dia yg Ya Ampun kok kenapa sihhh sedapp banget begini???
Ko boh apa dlm ni nok????

 :: Simple but sedapppp baqhang!! ::


tgh2 makan, setiba2.................
what???? dia???
Huaaa kenapa dia hadir d saat2 ak sedang berbahagia????
kenapa skrg???
dup dap dup dap..dah la duk sblh laki i.
ehh lpstu pindah sblh i..btol2 sblh i ok!!!
mau ko tak rasa mcm nak meraung2 sambil tarik2 ujung seluar dia????
dlm kesamaran lampu neon yg suam2 kuku, ak curik2 pandang dia.
harap2 suami i x pasan lah kegelisahan i ini.
being me yg in order to be a isteri tobahek,
pelan2 i bgtau kat suami i...
tapi sgt unexpected!! suami i sikit tak tekejot..
malah disuruhnya i p dekat dia, and offer nak snap kan pix!
tak ke kecit ati kau?? dia tak jelos lgsg ke hapa ni???
ok foine.
i merajok.
tapi nak juga  suh jiha snap kan pic dia dlm gelap. ngee.
Oh..dia masih hensem seperti dulu...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


:: kekasih gelapku..HANS ISAAC ::

:p

No comments :