Wednesday, September 23, 2015

DEAR SUZIEYANA KHAIRUDDIN & NIZAM FAREWELL

1 comment :

Hari ni hari mantai raya qurban.
Meaning, esok kita raya haji!!
Office dah almost kosong.
Ramai dah start cuti.
Geng2 hanya tggal suzi n nana sahaja.
And....
why u update harini mak esah?? why today??porquee??
apa yg spesel nya??
since sepatutnya i is bz like a bee sbb kna cover/backup keje kwn2 cuti kan??
mana LPO melambak..baucar lagi. 
but i update juga...coz of...

Pagi ni tiba2 suzi asked me..
"kak sha ada blog tak? saya syak akk msti ada blog. sbb cara ak update status fb tu mcm ayat2 org2 blog".
hahhaa.. ko dah kenapa zi??
and....i promise to her to reveal my url blog yg tak layak pun nk panggil blog actually,in 1 fine day!
eh kesah pulak i kan blog ni xda org baca lgsg ke x??
so mari kita bajet kita adalah blogger yg haibat dan pailang.
waka waka eh yaaa.. ;p

So my dear stuff @ friend, Suzieyana Khairuddin...
This entry is special dedicated to u! hahaha
elok pulak tanya ada blog ke x..terus dpt masuk blog 1 entry khas!
hahahha... zi, ni kenangan k? kot2 time kamu baca ni akk dah xda ke(sob2), or akk dah transfer ke... caraaa sket ko baca sambil menetes2 aimata,aiidung,ailio smua sbb terlalu tacing..kan kan kan??

Since dah update..moh la kita gebang2 sket.
Lebih tepat sbnrnya nak ciwi gambauu.
smlm kan...farewell one of store staff... Nizam nama diberi..eewaahh cakpong2..
boleh sekor2 meroyan nak begambau memasing..
Nizam yang pindah,kauorang yg panas menggelenjat..apahall??
hahahha.. eh moh la kita tgk.
igt murah ke kodak weii?? hahhaha


:: Su, Ain J, Ziana & Nora Danish ::

:: Nizam Sado ::


:: Yg cekak pinggang tu la gubesau..Ain J. sekali dia hayun lengan, Lemas 4 org teros.hahaha ::




dah settle catwalk.. masuk kol 1pm(kol 1pm je leh on9 fb)..
menggelupur masing2 tggu dpn pc. sbb gubesau @Ain Jalil will update pic to fb.
pastu sengeh2 memasing dpn pc, balas2 comment fb.
padahal dah mak2 org memasing,tp  perangaiii!! hahhaha.
Ok Pinis pasal suzi n store ladies photoshoot. hahaha..

Harini tak tau la dpt halfday or not.
Kalau dpt kan best, zasss blk umah mak.
kacau2 mak msk gondang.
Jadi ke tak mak masak rendang organ2 lembu.
Hati,limpa,paru....
slurrrpp.
hasben i puasa sunat arini.
sunat wuquf arafah kan?
i x leh la puasa. mlm smlm bdn mcm dedar2 nak demam.
pagi2 buta dah terbayang2 nasi lemak bagai.
hodoh gila perangaiiii...
So malam ni kami di ampang, sonokkk nyeeeee...
Selamat hari raya qurban anje2 semua. 


1 comment :

Zie Azi said...

terus up nama i..glamor sekejap..
ada pulak org kupas bawang,sedih hati ini
sob sob..sob