Thursday, August 04, 2016

THE ROYAN IN JAMUAN RAYA EPISOD BETUL2 LAST BY STOR SURGIKAL & LAKSA MELETOP-LETOP...

2 comments :

Ingatkan dah tadek dah jemputan raya.
Rupanya smlm stor surgikal buat kejutan.
Buat jamuan penutup syawal,tajuk album dia.
Dah la ada durian sebakul besar.
Nikmat yg mana lagi harus  kau dustakan?. (fabiaiyyi alaa'i robbikuma tukazziban)..
aceaceace.. kemain.. bab makan.. masuk ayat quran terusss...hahaha..
menu2 lain mmg melambak2..tapi i mmg tuju talaaa ke durian je.
siap ngadap budak2 laki kopek durian.
amek berpangsa2. smlm hilang title staff paling lemah lembut berbudi bahasa.
i bawa turun crown sekejap. menggelupur bila nmpk THE ROYAN!

:: doyan kampong neh... imported from sungkai... ni dah tggl saki baki... sedapp hoii... btw, suzi..i curi pic u... apa brg p makan kenurik bawa hphone kan?? u lain laaa.. u dilantik..kah! ::


:: empat2 hantu momok doyan.. hat tudung pink tu je.. musuh dalam selimut ngan durian. apalah malang nasib tak suka doyan kan??? tak malaysia la beb!! mihmih:. ni posing main suap2..i tak joint ye. i pnya konsep.. kau panas, kau kipas! so kau lapar, silakan suap sendiri! hahaha : 

:: dah bykk mencekik doyan.. terus terencat sekor2.. yg tudung mustard tu, kena sumpahan hantu kebun durian ... i syak. hahhaha ::

:: dah kena azan sekor2 kat tinger,baru elok akhlak perangai kembali asal.. alhamdulillah.. begraun kotak2 tu kebanggan ok! lambang keunggulan kerja kat Stor. kenangan tu... perati kaki diorang... amek!! ..selipar jamban in d house yaww! macik2 betul perangai... hahahha.. sebaik I mengelakkk :p   ::

So.. kali ni betul2 last dah....
sapa gatal2 buat juga, dah tak jadi jamuan raya ye.
dipanggil jamuan Zulkaedah.. hahahhaa.
eh tapi sabtu ni kan..auntie I ada buat makan2 kat Selesa HillHome Bukit Tinggi sana.
Dia ni melawan ni! syawal dah abis pun dok buat jg...
Sebaik nak jamu makan, i pejam mata je kesalahan dia.
I maafkan .... dush2..

Ni i nak cete psl kesah kelmarin...

Belen laksa makan2 last saturday aritu I frozen kan.
Semalam datang pulak mood laki I nak makan laksa.
I humban kan dlm piyuk, tenggek atas api.
Sambil tu i membongkang depan TV.
Bila sampai dapur... hamek kauu!
DISASTER! hahhaa.. mula2 tanjat giler igtkan apa benda putih2.
dapur pecah ke hapa? bedebauuu rasa nak meletop2 jantung kedua2 belah injap.
hahahhaa.. menyamm taww..nak makannya sikit..
nak mengemas dia???? 1 dapur dah bau ikan!!!

:: Kemain kau buat perangai kan?? periuk pun dh jadi mcm periuk tanah liat rupa nya! huaaa..yg lagi 2 bekas tak ber defrost tu, i tobat nak panas kan dah. maleehhhh.. berkecah! ::


Dah tu je.. mood dah kelautan hindi ...
dah tergedik2 tak sabar nak p holiday.. yipppiiiiii. 
Esok i ada checkup dgn Dr.Faridah, rasanya MC terus.
Sbb slalu checkup dia lamaa..org ramai.. 
so maybe ni jadi entry i terakhir, before i holiday 2 minggu. 
Celah mana pulak i nak update guna hphone nokia 3310 i tu kan?? 
So sampai ketemu lagi ye fan2 i yg 50k ni!! 
Doakan keselamatan & kesihatan I ye....

NORA SAYANGGGG SEMUAAAA.. :p



2 comments :

Zie Azi said...

Nora nak pi holiday yekkk,FM ai jgn di lupakan..
Miss Suzie cayang NORA..(mata ke ats tgn ke bahu)
hahahaaa

sechantek sofea said...

Moga selamat pergi selamat balik...
bukak la api pelan2 xde la membuak kuah laksa tu...kihkih
dah satu kerja nak ngemas..hahaha :D