Monday, October 12, 2015

MEE MAGGIE SENANG DIMASAK,SEDAP DIMAKAN

1 comment :
Tajuk je dah faham kan?
takyah cete apa2 kan?
Cuma harus di highlight kan disini,
masak meggi malam td, bukan (NO NO NO) sbb femalas ok?
is sebab kepinginn bangettttt.
So dptkan kelulusan boss(suami).
Dia pun terkinja2 happy ak nak masak (Bang,Meggie je kot???).
So let's lah kita kembali ke zaman silam.
Waktu yg mana, maggie dan esah berpiasah tiada... ;P

:: Bahan-bahan yg semua tersedia dlm esbok. no need nak g kedai ke hapa. eh malu ok? p market bawa bakul segala...pastu grab2 barang, idung kembang2 bangga nak balik masak, ujung2 masak meggie je? *pangg* ::

:: i rebus sutun2::

:: Pastu sambil masak, kita shuffle lagu HAPPY2 by pharrel, setiba2 plink2!! siapp ::

:: Takkan gambar nak buhung kot??tu nampak tu aura kesedapan??::

Tapi xleh laa nak masak meggie ari2.
Kang leecheeen pala laki i.
tu pun bulu2 rambut dia dah sayup2 je atas pala tu haa..
hahaha. ampon  bang... 



1 comment :

Zie Azi said...

bnyak binatang dlm tu, kita masak maggi kawen.. sodap jugak
hahaha